Menu
Your Cart

Beker AK5385

Beker AK5385
Beker AK5385
Beker AK5385
Beker AK5385
Beker AK5385
€ 10,50
Excl. BTW: € 8,68
  • Levertijd: 3 à 5 werkdagen
  • Model: AK5385
Product Views: 1293

Beschikbare opties:

Beker AK5385

De prachtige zilveren Beker AK5385 is een perfecte manier om uw evenement of wedstrijd te vereeuwigen. Leverbaar in drie verschillende formaten, deze beker is de perfecte trofee voor de deelnemers en winnaars van uw sportieve activiteiten. Of het nu gaat om atletiek, voetbal, basketbal of zwemmen, Sportprijsholland heeft een passende beker voor elke sportieve discipline.

Met een tekst plaatje op de voet kun je de beker nog meer persoonlijk maken door de naam van de deelnemer, de titel van het evenement of een oprechte boodschap toe te voegen. Bij het bestellen kun je de gewenste tekst opgeven, met een maximum van drie regels van 25 karakters.

Sportprijsholland beschikt over een ruim assortiment mooie bekers voor uw evenement of wedstrijd. De zilveren Beker AK5236 met blauwe accenten is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook een prachtig aandenken voor de deelnemers en winnaars. Een perfecte manier om uw sportieve gebeurtenis te vereeuwigen voor altijd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha

Levertijd

Vrijwel alle producten zijn in voorraad.
Bij Sportprijsholland hoef je nooit lang te wachten op jouw gepersonaliseerde producten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 3 à 5 werkdagen na bestelling bij je bezorgd. Zo kun je snel genieten van jouw unieke beker, trofee of ander product met een persoonlijk tintje. Onze aangegeven levertijden zijn altijd realistisch, zodat je precies weet wanneer je product bij je zal zijn..

Bij producten met persoonlijke touch. Zoals glasstandaarden, wandborden, rozetten of erelinten, ontvang je altijd een voorbeeld ter goedkeuring, zodat je precies weet hoe het eindproduct eruit zal zien. Na goedkeuring geldt de aangegeven levertijd, zodat je snel kunt genieten van jouw unieke product. Kies voor Sportprijsholland voor een ruim assortiment aan producten met persoonlijke touch en snelle levering.