Menu
Your Cart

Kampioensschalen

Onze houten oorkondes zijn een prachtig en uniek alternatief voor traditionele medailles of certificaten. Ze zijn gemaakt van hout en kunnen voorzien worden van een full color sublimatie afdruk of een zwart/wit afdruk. Onze metalen kampioensschalen zijn ook een elegante manier om te laten zien dat iemand de top heeft bereikt. Ze zijn gemaakt van stevig metaal en kunnen voorzien worden van een laser graveren of full color sublimatie afdruk. Onze wandborden en oorkondes kunnen geleverd met een luxe opbergdoos, zodat ze gemakkelijk bewaard kunnen worden. De levertijd is gemiddeld 4 à 5 werkdagen, dus u hoeft niet lang te wachten om uw nieuwe trofeeën te ontvangen.

Laat uw kampioenen of medewerkers weten dat hun prestaties gewaardeerd worden met een van onze prachtige wandborden of oorkondes.

Categorieën

Kampioensschaal T17De kampioensschaal T17 wordt voorzien van een laser gravering op een zilverkleurige kunststof plaat.De schaal T17 heeft een diameter van 28,5cm. De levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Heeft u het sneller nodig neem dan contact met ons op...
€ 60,00
Excl. BTW:€ 49,59
Kampioensschaal T50 met GraveringOp zoek naar een indrukwekkende manier om kampioenen te eren en prestaties te vieren? De Kampioensschaal T50 met gravering in de rand en binnenwerk is precies wat je nodig hebt. Deze prachtige schaal, met een royale diameter van 34 cm, straalt klasse en kwaliteit uit..
€ 45,00
Excl. BTW:€ 37,19
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3