Menu
Your Cart

Kampioensschaal

Wandborden en kampioensschalen zijn de perfecte manier om uw kampioenen te eren en hun prestaties op een professionele en indrukwekkende manier te presenteren. Onze wandborden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen voorzien worden van een laser graveren of een full color sublimatie afdruk. De wandborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, zodat u altijd het perfecte wandbord kunt vinden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De levertijd is gemiddeld 4 à 5 werkdagen. Laat onze kampioensschalen en wandborden uw kampioenen eren en hun prestaties vieren.

Kampioensschaal T17De kampioensschaal T17 wordt voorzien van een laser gravering op een zilverkleurige kunststof plaat.De schaal T17 heeft een diameter van 28,5cm. De levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Heeft u het sneller nodig neem dan contact met ons op...
€ 60,00
Excl. BTW:€ 49,59
Kampioensschaal T50 met GraveringOp zoek naar een indrukwekkende manier om kampioenen te eren en prestaties te vieren? De Kampioensschaal T50 met gravering in de rand en binnenwerk is precies wat je nodig hebt. Deze prachtige schaal, met een royale diameter van 34 cm, straalt klasse en kwaliteit uit..
€ 45,00
Excl. BTW:€ 37,19
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2