Menu
Your Cart

Diversen

Sportprijsholland biedt een breed scala aan personalisatie-opties voor uw bekers en medailles. Of u nu op zoek bent naar een klassieke graveerplaatje, een opvallende full color sublimatie afdruk of een uniek full color label, bij Sportprijsholland hebben wij het allemaal. Onze graveerplaatjes zijn gemaakt van aluminium en zorgen voor een professionele afwerking. Onze full color sublimatie afdrukken geven uw bekers en medailles een levendige en kleurrijke uitstraling. En onze full color labels zijn perfect voor het creëren van een unieke en opvallende look. Bij Sportprijsholland kunt u rekenen op hoogwaardige producten en een snelle levering. Personaliseer uw bekers en medailles met Sportprijsholland en maak uw prijsuitreiking nog specialer!

Full color label 25mmWilt u een eigen kleuren afslag op uw beker of medaille? Geen probleem.Met de fullcolor sublimatie afslag drukken wij uw afbeelding op een rond metaalplaatje van 50mm...
€ 0,50
Excl. BTW:€ 0,41
Full color label 50mmWilt u een eigen kleuren afslag op uw beker of medaille? Geen probleem.Met de fullcolor sublimatie afslag drukken wij uw afbeelding op een rond metaalplaatje van 50mm...
€ 0,90
Excl. BTW:€ 0,74
Graveerplaatjes P710 40x15mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om sportprijzen, bekers en andere awards op te leuken en te personaliseren. De plaatjes zijn 40x15mm groot en beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Zo kun je de plaatjes afstemmen op de kleur van de prijs of ..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Graveerplaatjes P711 49x18mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om uw sportprijzen, bekers of andere trofeeën te voorzien van een mooie tekst. De plaatjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en brons. Ze zijn 49x18mm en kunnen voorzien worden van 3 regels t..
€ 2,75
Excl. BTW:€ 2,27
Graveerplaatjes P712 62x25mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om uw sportprijzen of bekers een professionele en individuele touch te geven. De plaatjes zijn verkrijgbaar in de afmetingen 62x25mm en zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Elke plaat kan voorzien worde..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Graveerplaatjes P713 73x27mmMet onze metalen graveerplaatjes van 73x27mm kunt u uw sportprijzen en bekers een professionele en elegante uitstraling geven. De plaatjes zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons, zodat u altijd een optie heeft die bij uw ontwerp past.De graveerplaatjes kunne..
€ 3,25
Excl. BTW:€ 2,69
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6