Menu
Your Cart

Graveerplaatjes

Onze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om sportprijzen en bekers te personaliseren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren goud, zilver en brons. Elke graveerplaat kan voorzien worden van 3 regels tekst, met maximaal 25 karakters per regel. De plaatjes zijn gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld de voet van een beker. Zo geef je je prijzen en bekers een unieke touch.

Bekijk ons aanbod van graveerplaatjes bij Sportprijsholland.

Graveerplaatjes 40x15mmOntdek de perfecte graveerplaatjes van 40 x 15mm bij Sportprijsholland! Deze aluminium graveerplaatjes zijn verkrijgbaar in goud, zilver en brons, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw prijzen en onderscheidingen te personaliseren op een stijlvolle manier. Met ruimte voor 3..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Graveerplaatjes 49x18mmOp zoek naar de perfecte manier om uw trofeeën en onderscheidingen te personaliseren? Ontdek onze hoogwaardige graveerplaatjes van 49 x 18mm, verkrijgbaar bij Sportprijsholland. Deze elegante graveerplaatjes zijn beschikbaar in drie verbluffende afwerkingen: goud, zilver en br..
€ 2,75
Excl. BTW:€ 2,27
Graveerplaatjes 62x25mmBen je op zoek naar een unieke en gepersonaliseerde manier om je sportevenementen, bedrijfsbijeenkomsten of speciale gelegenheden te markeren? Zoek niet verder! Onze graveerplaatjes van 62 x 25mm zijn het perfecte product om een blijvende indruk te maken.Eenmalige instelkosten..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Graveerplaatjes 73x27mmOp zoek naar een unieke manier om uw trofeeën, medailles en awards een persoonlijk tintje te geven? Onze graveerplaatjes van 73 x 27mm zijn de perfecte keuze! Bij Sportprijsholland bieden we hoogwaardige graveerplaatjes in goud, zilver en brons die aan al uw wensen voldoen.Een..
€ 3,25
Excl. BTW:€ 2,69
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4