Menu
Your Cart

Graveerplaatjes

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.

Onze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om sportprijzen en bekers te personaliseren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren goud, zilver en brons. Elke graveerplaat kan voorzien worden van 3 regels tekst, met maximaal 25 karakters per regel. De plaatjes zijn gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld de voet van een beker. Zo geef je je prijzen en bekers een unieke touch.

Bekijk ons aanbod van graveerplaatjes bij Sportprijsholland.

Graveerplaatjes P710 40x15mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om sportprijzen, bekers en andere awards op te leuken en te personaliseren. De plaatjes zijn 40x15mm groot en beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Zo kun je de plaatjes afstemmen op de kleur van de prijs of ..
€ 2,25
Excl. BTW:€ 1,86
Graveerplaatjes P711 49x18mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om uw sportprijzen, bekers of andere trofeeën te voorzien van een mooie tekst. De plaatjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en brons. Ze zijn 49x18mm en kunnen voorzien worden van 3 regels t..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Graveerplaatjes P712 62x25mmOnze metalen graveerplaatjes zijn de perfecte manier om uw sportprijzen of bekers een professionele en individuele touch te geven. De plaatjes zijn verkrijgbaar in de afmetingen 62x25mm en zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Elke plaat kan voorzien worde..
€ 2,75
Excl. BTW:€ 2,27
Graveerplaatjes P713 73x27mmMet onze metalen graveerplaatjes van 73x27mm kunt u uw sportprijzen en bekers een professionele en elegante uitstraling geven. De plaatjes zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons, zodat u altijd een optie heeft die bij uw ontwerp past.De graveerplaatjes kunne..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4