Menu
Your Cart

Grote bekers

Onze grote sportbekers van Sportprijsholland zijn de perfecte prijs voor elke sportwedstrijd of evenement. Met ons ruime assortiment in verschillende formaten en designs, zijn er voldoende opties om de juiste beker te kiezen voor uw gelegenheid. De bekers zijn leverbaar tot bijna 1 meter hoog, waardoor ze een indrukwekkende aanwezigheid zullen hebben op elk podium. Onze bekers kunnen ook voorzien worden van een sportafslag en een graveerplaatje met tekst, waardoor ze persoonlijk gemaakt kunnen worden voor uw winnaars. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, toernooi of wisselbeker, onze grote sportbekers zijn de perfecte prijs voor elke gelegenheid.

Beker AK5110..
€ 130,00
Excl. BTW:€ 107,44
Beker AK5120De grote gouden beker AK5120 is een prachtige sportbeker die geschikt is voor verschillende sportevenementen. Of het nu gaat om een kampioensbeker voor voetbal, een wisselbeker voor hockey, een trofee voor tennis of een prijs voor atletiek, deze beker zal altijd een passende beloning zij..
€ 130,00
Excl. BTW:€ 107,44
Beker AK5560De grote gouden beker AK5560 is een prachtige sportbeker die geschikt is voor verschillende sportevenementen. Of het nu gaat om een kampioensbeker voor voetbal, een wisselbeker voor hockey, een trofee voor tennis of een prijs voor atletiek, deze beker zal altijd een passende beloning zij..
€ 79,00
Excl. BTW:€ 65,29
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3