Menu
Your Cart

Grote bekers

Onze grote sportbekers van Sportprijsholland zijn de perfecte prijs voor elke sportwedstrijd of evenement. Met ons ruime assortiment in verschillende formaten en designs, zijn er voldoende opties om de juiste beker te kiezen voor uw gelegenheid. De bekers zijn leverbaar tot bijna 1 meter hoog, waardoor ze een indrukwekkende aanwezigheid zullen hebben op elk podium. Onze bekers kunnen ook voorzien worden van een sportafslag en een graveerplaatje met tekst, waardoor ze persoonlijk gemaakt kunnen worden voor uw winnaars. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, toernooi of wisselbeker, onze grote sportbekers zijn de perfecte prijs voor elke gelegenheid.

Beker LT.079
Nieuw
Beker LT.079De grote zilveren beker TL.079 is een prachtige sportbeker die geschikt is voor verschillende sportevenementen. Of het nu gaat om een kampioensbeker voor voetbal, een wisselbeker voor hockey, een trofee voor tennis of een prijs voor atletiek, deze beker zal altijd een passende beloning z..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,03
Beker LT.084De grote beker TL.084 is dé perfecte keuze voor jouw volgende sportevenement. Met zijn indrukwekkende formaat van 56 tot 71 cm, zal deze beker zeker de aandacht trekken van de winnaar. Of het nu gaat om voetbal, basketbal, tennis of hockey, deze sportbeker is geschikt voor alle sporten e..
€ 160,00
Excl. BTW:€ 132,23
Beker LT.085Op zoek naar een indrukwekkende beker om jouw sportevenement naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de grote beker TL.085 van Sportprijsholland, de perfecte keuze voor kampioenschappen, toernooien en andere sportieve evenementen.Met een keuze uit 6 verschillende maten, variëren..
€ 28,50
Excl. BTW:€ 23,55
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3