Menu
Your Cart

Halslinten

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.

Halslinten voor medailles zijn de perfecte manier om uw medailles een professionele en elegante uitstraling te geven. Deze linten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid een geschikte lint beschikbaar is. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, een prijsuitreiking of een andere gelegenheid, met deze halslinten zal uw medaille er prachtig uitzien. Sportprijsholland biedt een ruime keuze aan halslinten voor medailles. Bestel nu en geef uw medailles de aandacht die ze verdienen.

Halslint E7000De E7000 halslint is de perfecte oplossing voor het dragen van medailles tijdens sportevenementen. Met 35 verschillende kleurcombinaties beschikbaar, is er voor elke sportploeg een passend exemplaar te vinden. De afmeting van 400x22mm is perfect geschikt voor medailles van verschillend..
€ 0,30
Excl. BTW:€ 0,25
Halslint E7100Bij een mooie medaille mag natuurlijk een halslint niet ontbreken. We hebben een ruime keus halslinten in vele kleuren, bij het bestellen van een medaille kunt u ze gelijk mee bestellen. Maar u kunt ook losse halslinten bestellen, heeft u een groter aantal nodig dan krijg u een aantrek..
€ 0,85
Excl. BTW:€ 0,70
Halslint E7200Bij een mooie medaille mag natuurlijk een halslint niet ontbreken. We hebben een ruime keus halslinten in vele kleuren, bij het bestellen van een medaille kunt u ze gelijk mee bestellen. Maar u kunt ook losse halslinten bestellen, heeft u een groter aantal nodig dan krijg u een aantrek..
€ 0,29
Excl. BTW:€ 0,24
Halslint E7300Bij een mooie medaille mag natuurlijk een halslint niet ontbreken. We hebben een ruime keus halslinten in vele kleuren, bij het bestellen van een medaille kunt u ze gelijk mee bestellen. Maar u kunt ook losse halslinten bestellen, heeft u een groter aantal nodig dan krijg u een aantrek..
€ 0,35
Excl. BTW:€ 0,29
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4