Menu
Your Cart

Kunststof figuren

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.

Onze kunststof figuren zijn perfect voor het uitreiken van prijzen bij sportevenementen. Ze zijn beschikbaar in verschillende sporten en kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw evenement.
De figuren zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een marmeten of kunststof voet, zodat ze stevig op een tafel of podium kunnen staan.

U kunt kiezen uit een 1ste, 2de of 3de prijs figuur, afhankelijk van uw behoeften. Bestel gemakkelijk en snel in onze webwinkel van Sportprijsholland.

Kunststof figuur PF01 voetbalDe Gouden PF01 voetbal figuur is een prachtige en unieke manier om uw liefde voor voetbal te tonen. De figuur is 95mm groot en heeft een marmeren voet, wat zorgt voor een stevige en luxe uitstraling. Bij uw bestelling krijgt u ook een gratis graveerplaatje met een tekst ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF02 voetbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF02 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF03 voetbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF03 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF04 keeperPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF04 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF05 vriendschapPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF05 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF06 handbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF06 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF07 basketbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF07 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren vo..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF08 zwemmenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF08 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF09 hardlopenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF09 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren vo..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF10 dansenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF10 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF100 voetbalDeze kunststof voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF101 voetbalDeze kunststof voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF102 Dames voetbalDeze kunststof dames voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kun..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF103 HandbalDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF104 BasketbalDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunstst..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF105 RugbyDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof v..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 221