Menu
Your Cart

PF000 serie

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.

De gouden PF000 serie kunststof figuren zijn de perfecte prijs voor uw sportevenementen. Ze zijn leverbaar voor verschillende sporten, zodat u altijd de juiste figuur kunt kiezen voor uw deelnemers.

De figuren zijn gemaakt van duurzaam kunststof en hebben een gouden finish, wat ze een luxe uitstraling geeft. Door het plaatsen van het figuur op een marmeren voet wordt de uitstraling nog verfijnder.

Bestel gemakkelijk online via de webwinkel van Sportprijsholland en verras uw deelnemers met deze unieke en stijlvolle sportprijs.

Kunststof figuur PF01 voetbalDe Gouden PF01 voetbal figuur is een prachtige en unieke manier om uw liefde voor voetbal te tonen. De figuur is 95mm groot en heeft een marmeren voet, wat zorgt voor een stevige en luxe uitstraling. Bij uw bestelling krijgt u ook een gratis graveerplaatje met een tekst ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF02 voetbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF02 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF03 voetbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF03 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF04 keeperPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF04 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF05 vriendschapPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF05 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF06 handbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF06 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF07 basketbalPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF07 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren vo..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF08 zwemmenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF08 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF09 hardlopenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF09 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren vo..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF10 dansenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF10 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF11 tennisPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF11 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF12 badmintonPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF12 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren vo..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF13 tafeltennisPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF13 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF15 bowlenPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF15 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet ..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF16 biljartPlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF16 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Kunststof figuur PF17 fluitjePlaats een figuur op een marmeren voet en u heeft een leuke Sportprijs. Ook zijn er een aantal bekers of standaards waar het figuur op geplaatst kan worden.De hoogte van Kunststoffiguur PF17 is 75mm. De marmerenvoet heeft een hoogte van 20mm.Een figuur incl marmeren voet..
€ 2,90
Excl. BTW:€ 2,40
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 41