Menu
Your Cart

PF100 serie

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.

De zilveren PF100 serie kunststof figuren zijn de perfecte prijs voor deelnemers aan verschillende sporten. Ze zijn leverbaar in het zilver en hebben een formaat van 130mm, exclusief voet. Deze kunststof figuren zijn gemakkelijk te bestellen in de webwinkel van Sportprijsholland.

Met deze leuke en unieke prijs kunt u de prestaties van uw deelnemers eren en ze laten zien dat u hun inzet en harde werk waardeert. De kunststof figuur wordt geleverd op een kunststof voet, wat het gemakkelijk maakt om het op een tafel of andere plek te presenteren.

Bestel nu de zilveren PF100 serie kunststof figuren en geef uw deelnemers een prijs waar ze trots op kunnen zijn. Of het nu gaat om voetbal, schaken of een andere sport, deze prijs is geschikt voor alle sporten. Kies voor kwaliteit en originaliteit en bestel deze unieke prijs vandaag nog!

Kunststof figuur PF100 voetbalDeze kunststof voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF101 voetbalDeze kunststof voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF102 Dames voetbalDeze kunststof dames voetbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kun..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF103 HandbalDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF104 BasketbalDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunstst..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF105 RugbyDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof v..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF106 ZwemmenDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF107 HardlopenDeze kunststof voetbal  figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunstst..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF108 DansenDeze kunststof handbal figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet w..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF109 TennisDeze kunststof Tennis figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet wo..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF110 TafeltennisDeze kunststof tafeltennis figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunstst..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF111 BowlingDeze kunststof bowling figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF112 BiljartDeze kunststof biljart figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF113 PaardensportDeze kunststof paardensport figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunst..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF114 JudoDeze kunststof judo figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet wordt ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Kunststof figuur PF115 SchakenDeze kunststof schaken figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 130 mmEen figuur incl kunststof voet ..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,48
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 44