Menu
Your Cart

PF400 serie

Ivm een brand bij onze leverancier kunnen we op het moment geen sportprijzen leveren! Excuses voor het ongemak.
Kunststof figuur PF400 VoetbalDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 190 mmEen figuur incl kunststof voet wordt gr..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Kunststof figuur PF401 JudoDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 185 mmEen figuur incl kunststof voet wordt grati..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Kunststof figuur PF402 SkiënDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 185 mmEen figuur incl kunststof voet wordt grat..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Kunststof figuur PF403 KartenDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 185 mmEen figuur incl kunststof voet wordt gra..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Kunststof figuur PF404 KidsDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 190 mmEen figuur incl kunststof voet wordt grati..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Kunststof figuur PF405 NeutraalDeze kunststof figuur kunt u op een voetstuk plaatsen en u heeft een leuke sportprijs.Ook zijn er een aantal bekers en standaards geschikt, zie daarvoor de opties bij de sportprijzen.De kunststoffiguur heeft een afmeting van 190 mmEen figuur incl kunststof voet wordt g..
€ 4,00
Excl. BTW:€ 3,31
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6