Menu
Your Cart

Medailles kopen

Medailles kopen bij Sportprijsholland

Waarom kiezen voor Sportprijsholland voor het kopen van medailles?

Als je op zoek bent naar mooie, hoogwaardige medailles voor je sportwedstrijden of evenementen, dan ben je bij Sportprijsholland aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan medailles in verschillende formaten, van 40mm tot 70mm, en in verschillende kleuren, zoals goud, zilver en brons. Onze medailles zijn van topkwaliteit en zullen zeker indruk maken op de winnaars.

Een ruime keuze aan medailles

Bij Sportprijsholland hebben we medailles voor alle soorten sporten en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar medailles voor een atletiekwedstrijd, een voetbaltoernooi of een zwemwedstrijd, wij hebben wat je zoekt. Onze medailles zijn ook perfect voor het uitreiken aan medewerkers of vrijwilligers tijdens een bedrijfsevenement.

Medailles op maat

Naast ons standaardassortiment medailles, bieden we ook de mogelijkheid om medailles op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen logo of afbeelding laten graveren op de medaille, of een unieke tekst laten toevoegen. Zo creëer je een medaille die helemaal aansluit bij jouw wensen en eisen.

Snelle levering en goede service

Bij Sportprijsholland staan we bekend om onze snelle levering en uitstekende service. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om op tijd aan de medailles te komen, dus we doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bovendien staan onze medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Bestel nu jouw medailles bij Sportprijsholland

Ben je enthousiast geworden over onze medailles en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan gemakkelijk via onze website of door contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de perfecte medailles voor jouw evenement. Bestel vandaag nog en profiteer van onze uitstekende service en snelle levering.


Medailles 40mm kopenMedailles 45mm kopenMedailles 50mm kopenMedailles 70mm kopen


Naast medailles hebben we ook andere leuke sportprijzen zoals bekers, glas standaard, beelden, vanen en erelinten, rozetten te koop.