Sportprijzen Amsterdam

Bij Sportprijsholland vindt u de mooiste sportprijzen en trofeeën voor uw sportevenementen in Amsterdam en omstreken. Van medaille tot beker, van rozet tot glazenstandaard, Sportprijsholland levert snel en voor de scherpste prijzen, ook in Amsterdam!

Sportprijsholland is een webwinkel en levert sportprijzen aan huis door heel Nederland, bekijk het assortiment sportprijzen in onze webwinkel!

Bekers

Sportprijzen Bekers AmsterdamOf u nu een kleine of een grote sportbeker zoekt! Bij Sportprijsholland bent u aan het juiste adres. Vrijwel alle bekers die we verkopen zijn uit voorraad leverbaar. 
Kleine bekers hebben we al vanaf € 4,00, compleet met sportafbeelding en graveren van een tekstplaatje. Sportbekers zijn in series van 3, 6 of 12 leverbaar, genoeg keus voor alle winnaars. 


Medailles

Sportprijzen Medailles AmsterdamIn onze webshop vindt u een ruim assortiment medailles in verschillende afmetingen en kleuren. Medailles worden standaard geleverd met een sportafbeelding (afslag) voor de gewenste sport of gelegenheid. Ook kunt u de een eigen afbeelding (sublimatie afbeelding) laten maken voor de medaille, dit kan bv een vereniging of toernooi logo zijn. 
Om de medaille compleet te maken kunt u deze voorzien van een halslint of medaille doosje. Linten hebben we in veel verschillende kleuren zodat er altijd wel een geschikte voor u bij zit.


Glasstandaards

Sportprijzen Glasstandaards AmsterdamWe hebben ook een ruim assortiment glasstandaard leverbaar. Deze kunt u bestellen als sportprijs, maar ook zeer geschikt voor een collega die bv. 25 jaar in dienst is Of als oorkonde / awards voor het slagen van een opleiding.
De glasstandaards kunnen worden voorzien dan een sublimatie druk op een metalen plaat of een laser gravure met uw eigen afbeelding. 
Afbeeldingen kunnen bij bestellen worden geüpload, bij voorkeur een pdf of jpg bestand. Bekijk ons assortiment.

Standaards

Sportprijzen Standaards AmsterdamWilt u een leuk aandenken van uw toernooi geven, kijk dan eens naar ons assortiment standaardjes. Standaards zijn leuke kleine sportprijzen voor een scherpe prijs. Zo heb je al mooie standaards voor bv voetbal, zwemmen, tennis, darten vanaf € 2,80. Kijk voor het complete assortiment bij de standaards in onze webwinkel.

De standaardjes zijn incl het graveren van een graveerplaatje voor op de voet.


Beelden

Sportprijzen Beeldjes AmsterdamOp zoek naar een mooi voetbal beeldje? Bv. voor de speler van de wedstrijd, of keeper van het toernooi. Sportbeelden zijn leuk om te krijgen als aandenken aan een geslaagd evenement. De beeldjes worden gratis voorzien van een graveerplaatje met tekst.
Leuke voetbalbeeldjes zijn er al vanaf € 2,85 incl metalen graveerplaatje met tekst.


Rozetten

Sportprijzen Rozetten AmsterdamOf het nu gaat om 1-rings, 2-rings, 3-rings of 4-rings rozetten, Sportprijsholland levert ze in verschillende kleuren. Rozetten kunnen geleverd worden met een paardenhoofd of eigen afbeelding.
Maar we hebben ook een jury rozet, sjerp of erelinten.
De flap van rozetten kan bedrukt worden, informeer hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Wandborden

Sportprijzen Wandborden AmsterdamTin, metalen of houten wandborden, met een laser gravure of een sublimatie plaat. Alles leverbaar in verschillende maten. 

Bestel uw sportprijzen voordelig en snel online