SPORTPRIJSHOLLAND Sportprijzen

WELKOM op de website van SPORTPRIJSHOLLAND, de sportprijzen webwinkel om uw kampioenen te huldigen. SPORTPRIJSHOLLAND heeft een ruim assortiment sportprijzen en trofeeën die u gemakkelijk en snel online in onze webwinkel kunt bestellen.
Bent u op zoek naar sportbekers, medailles, rozetten, glasstandaard, wandborden etc. Bekijk dan ons assortiment en u vindt vast een mooie prijs of herinnering voor de deelnemers en winnaars van uw evenement of competitie.

Bekijk het volledige assortiment sportprijzen in onze webwinkel!

Sportprijzen Medailles

Sportprijzen MedaillesIn onze webshop vindt u een ruim assortiment medailles in verschillende formaten en kleuren. Medailles worden standaard geleverd met een sportafbeelding (afslag) voor de gewenste sport of gelegenheid. Ook kunt u de een eigen afbeelding (sublimatie afbeelding) laten maken voor de medaille, dit kan bv een vereniging of toernooi logo zijn. 
Om de medaille compleet te maken kunt u deze voorzien van een halslint of medaille doosje. Linten hebben we in veel verschillende kleuren zodat er altijd wel een geschikte voor u bij zit.


Sportprijzen Bekers

Sportprijzen BekersOf u nu een kleine of een grote sportbeker zoekt! Bij Sportprijsholland bent u aan het juiste adres. Vrijwel alle bekers die we verkopen zijn uit voorraad leverbaar. 
Kleine bekers hebben we al vanaf € 4,00, compleet met sportafbeelding en graveren van een tekstplaatje. Sportbekers zijn in series van 3, 6 of 12 leverbaar, genoeg keus voor alle winnaars. 


Sportprijzen Standaards

Sportprijzen StandaardsWilt u een leuk aandenken van uw toernooi geven, kijk dan eens naar ons assortiment standaardjes. Standaards zijn leuke kleine sportprijzen voor een scherpe prijs. Zo heb je al mooie standaards voor bv voetbal, zwemmen, tennis, darten vanaf € 2,80. Kijk voor het complete assortiment bij de standaards in onze webwinkel.

De standaardjes zijn incl het graveren van een graveerplaatje voor op de voet.


Sportprijzen Beelden

Sportprijzen BeeldjesOp zoek naar een mooi voetbal beeldje? Bv. voor de speler van de wedstrijd, of keeper van het toernooi. Sportbeelden zijn leuk om te krijgen als aandenken aan een geslaagd evenement. De beeldjes worden gratis voorzien van een graveerplaatje met tekst.
Leuke voetbalbeeldjes zijn er al vanaf € 2,85 incl metalen graveerplaatje met tekst.


Sportprijzen Glasstandaards

Sportprijzen GlasstandaardsWe hebben ook een ruim assortiment glasstandaard leverbaar. Deze kunt u bestellen als sportprijs, maar ook zeer geschikt voor een collega die bv. 25 jaar in dienst is Of als oorkonde / awards voor het slagen van een opleiding.
De glasstandaards kunnen worden voorzien dan een sublimatie druk op een metalen plaat of een laser gravure met uw eigen afbeelding. 
Afbeeldingen kunnen bij bestellen worden geüpload, bij voorkeur een pdf of jpg bestand. Bekijk ons assortiment.

Sportprijzen Rozetten

Sportprijzen RozettenOf het nu gaat om 1-rings, 2-rings, 3-rings of 4-rings rozetten, Sportprijsholland levert ze in verschillende kleuren. Rozetten kunnen geleverd worden met een paardenhoofd of eigen afbeelding.
Maar we hebben ook een jury rozet, sjerp of erelinten.
De flap van rozetten kan bedrukt worden, informeer hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Sportprijzen Wandborden

Sportprijzen WandbordenTin, metalen of houten wandborden, met een laser gravure of een sublimatie plaat. Alles leverbaar in verschillende maten.