Menu
Your Cart

Trofeeën

Ontdek onze uitgebreide collectie trofeeën bij Sportprijsholland! Wij bieden een diverse selectie van trofeeën, waaronder prachtige houten en volledig houten trofeeën, stijlvolle glasstandaards en indrukwekkende kampioenschalen. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze beloning voor prestaties of een unieke trofee om kampioenschappen te vieren, bij Sportprijsholland vind je de perfecte trofeeën die je evenement onvergetelijk maken. Bekijk onze collectie en personaliseer jouw trofeeën vandaag nog!

Houten Basketbal Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van je basketbalevenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Basketbal Trofee op Kunststof Voet is de ideale keuze om de prestaties van je atleten te eren en herinneringen te creëren die een leven lang ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Hockey Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar een onvergetelijke manier om de winnaars van jouw hockeyevenement te eren? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Hockey Trofee op een Kunststof Voet is precies wat je nodig hebt om de prestaties van je kampioenen te vieren. Deze trofee is een ware..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Judo Trofee op Kunststof VoetLaat je winnaars stralen met deze schitterende houten Judo trofee op een stevige kunststof voet. Deze trofee is met zorg ontworpen om de prestaties van je judo-evenement te vieren en de kampioenen te eren.Kenmerken:Full Color Judo Afbeelding: De voet van de trofee..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Keepers Trofee op Kunststof Voet (150mm)Ben je op zoek naar de perfecte manier om je waardering te tonen aan die geweldige keeper in je team? Onze houten Keepers Trofee op een kunststof voet is het ultieme symbool van erkenning voor de held achter de lat!Deze prachtige trofee is vervaardigd m..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,27
Houten Muziek Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar een unieke manier om muzikale prestaties te eren en te vieren? Zoek niet verder! Onze houten muziek trofee op een stevige kunststof voet is het perfecte eerbetoon aan muzikale talenten en prestaties. Deze prachtige trofee is een echte eyecatcher, id..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Trofeeën met Kunststof Voet voor 1e, 2e en 3e PlaatsOp zoek naar een prachtige beloning om de winnaars te eren? Onze houten trofeeën met kunststof voet zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een sportevenement, een bedrijfscompetitie of een schoolwedstrijd, deze trofe..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Paarden Trofee met Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw paardensportevenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Paarden Trofee op een Kunststof Voet is de ideale keuze om de prestaties van deelnemers te eren en te vieren. Deze trofee is niet alleen ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Padel Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw Padel evenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Padel Trofee op een Kunststof Voet is het ideale symbool van succes en erkenning voor jouw kampioenen.Deze schitterende trofee heeft een formaat v..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Schaaktrofee op Kunststof VoetBen je op zoek naar een unieke en prachtige trofee om de winnaars van jouw schaakevenement te eren? Zoek niet verder! Onze houten schaaktrofee op een stevige kunststof voet is het perfecte eerbetoon aan de vaardigheid en intelligentie van je kampioenen.Deze schaa..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Tennis Trofee op Kunststof Voet..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Voetbaltrofee met Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw sportevenement? Zoek niet verder! Onze Houten Voetbaltrofee met Kunststof Voet is een prachtige keuze om prestaties te eren en onvergetelijke momenten te vieren.Deze elegante trofee is een meesterwerk ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Volledig Houten Basketbal VoetbalBen je op zoek naar de perfecte manier om de winnaars van je basketbalcompetitie, basketbaltoernooi of basketbal evenement te eren? Zoek niet verder! Onze volledig houten Basketbal Trofee is de ideale keuze om de prestaties van de kampioenen te belonen en te herdenke..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Trofee Boksen Volledig Houten Trofee Boksen
Nieuw
Volledig Houten Boks Trofee..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Trofee Bowlen Volledig Houten Trofee Bowlen
Nieuw
Volledig Houten Bowlen Trofee..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Trofee Darten Volledig Houten Trofee Darten
Nieuw
Volledig Houten Dart Trofee..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Trofee Golf Volledig Houten Trofee Golf
Nieuw
Volledig Houten Golf Trofee..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 22