Menu
Your Cart

Full Wood

Ontdek onze prachtige collectie Volledig Houten Trofeeën bij Sportprijsholland. Deze unieke trofeeën zijn vervaardigd uit hout, zowel voor het topstuk als de voet, en stralen vakmanschap uit. Onze Volledig Houten Trofeeën zijn volledig aanpasbaar met een gepersonaliseerd graveerplaatje, waardoor je elke prijs een persoonlijke touch kunt geven.

Of je nu op zoek bent naar een elegante houten trofee voor voetbal, basketbal, golf, padel of een andere sport, bij ons vind je de perfecte beloning voor elke gelegenheid. Onze trofeeën zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten, zodat je altijd de ideale prijs kunt vinden die past bij jouw evenement.

Bestel vandaag nog en beloon de prestaties van jouw atleten op een unieke en onvergetelijke manier.

Volledig Houten Basketbal VoetbalBen je op zoek naar de perfecte manier om de winnaars van je basketbalcompetitie, basketbaltoernooi of basketbal evenement te eren? Zoek niet verder! Onze volledig houten Basketbal Trofee is de ideale keuze om de prestaties van de kampioenen te belonen en te herdenke..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Padel TrofeeBen je op zoek naar de perfecte manier om de winnaars van je padelcompetitie, padeltoernooi of padel evenement te eren? Zoek niet verder! Onze volledig houten Padel Trofee is de ideale keuze om de prestaties van de kampioenen te belonen en te herdenken.Deze prachtige trof..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Tennis TrofeeBen je op zoek naar de perfecte manier om de winnaars van je tenniscompetitie, tennistoernooi of tennis evenement te eren? Zoek niet verder! Onze volledig houten Tennis Trofee is de ideale keuze om de prestaties van de kampioenen te belonen en te herdenken.Deze prachtige..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Volledig Houten Padel VoetbalBen je op zoek naar de perfecte manier om de winnaars van je voetbalcompetitie, voetbaltoernooi of voetbal evenement te eren? Zoek niet verder! Onze volledig houten Voetbal Trofee is de ideale keuze om de prestaties van de kampioenen te belonen en te herdenken.Deze prach..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4