Beschikbaarheid: Op voorraad
Standaard A313 180 mm
Model: A313
€ 7,45
Excl. BTW: € 6,16

Beschikbare opties:

Aantal

Stel een vraag over dit product

Bestel informatie

Vrijwel al onze sportprijzen zijn uit voorraad leverbaar via onze leverancier.
Nadat u uw sportprijs bestelling heeft geplaatst zal deze worden klaargemaakt, labels worden geprint en / of tekstplaatjes worden gegraveerd en daarna op de medaille, bekers of standaard worden bevestigd.

Gemiddeld is hierdoor de levertijd 5 werkdagen, houd hier rekening mee met bestellen.
Heeft u de sportprijzen toch sneller nodig geef dit dan even aan bij de opmerkingen. We zullen uw bestelling dan met spoed behandelen.

Standaard A313

Deze 18cm grote standaard A313 is leverbaar in goud, zilver en brons. De standaard wordt gratis voorzien van een graveerplaatje met de gewenste tekst en sportafbeelding.

Sportafbeeldingen en Full-color afbeeldingen

Sportafbeeldingen hebben we in ruim 180 verschillende uitvoeringen en zijn leverbaar in goud, zilver en brons. Voor een overzicht van de sportafbeeldingen kun je op menuknop sportafbeeldingen klikken of via onderstaande link. Geef bij de bestelling nummer en sport van de sportafbeeldingen op. 

U kunt uw medaille ook personaliseren met een full-color afbeelding van bijvoorbeeld uw logo. De afbeeldingen kunnen we maken in 25 of 50mm. De prijs van een 25 mm full-color afbeelding is € 0,50/st en gaan per 6. De 50mm full-color afbeelding kost € 0,90/st en gaan per 3. De full-color afbeeldingen kunnen apart besteld worden via onderstaande pagina's.


Categorieën: Standaards

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!