Menu
Your Cart

Wood

Ontdek onze prachtige collectie Houten Trofeeën bij Sportprijsholland. Onze houten trofeeën, met een elegante kunststof voet, stralen tijdloze schoonheid uit en zijn perfect om prestaties in diverse sporten te belonen. Personaliseer ze met een graveerplaatje met tekst om jouw waardering en erkenning te tonen. Kies uit een scala aan ontwerpen en formaten om de perfecte houten trofee te vinden voor jouw sportevenement of speciale gelegenheid. Ontdek vandaag nog onze houten trofeeën en laat ons jouw overwinningen vereeuwigen.

Houten Basketbal Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van je basketbalevenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Basketbal Trofee op Kunststof Voet is de ideale keuze om de prestaties van je atleten te eren en herinneringen te creëren die een leven lang ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Hockey Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar een onvergetelijke manier om de winnaars van jouw hockeyevenement te eren? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Hockey Trofee op een Kunststof Voet is precies wat je nodig hebt om de prestaties van je kampioenen te vieren. Deze trofee is een ware..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Judo Trofee op Kunststof VoetLaat je winnaars stralen met deze schitterende houten Judo trofee op een stevige kunststof voet. Deze trofee is met zorg ontworpen om de prestaties van je judo-evenement te vieren en de kampioenen te eren.Kenmerken:Full Color Judo Afbeelding: De voet van de trofee..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Keepers Trofee op Kunststof Voet (150mm)Ben je op zoek naar de perfecte manier om je waardering te tonen aan die geweldige keeper in je team? Onze houten Keepers Trofee op een kunststof voet is het ultieme symbool van erkenning voor de held achter de lat!Deze prachtige trofee is vervaardigd m..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,27
Houten Muziek Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar een unieke manier om muzikale prestaties te eren en te vieren? Zoek niet verder! Onze houten muziek trofee op een stevige kunststof voet is het perfecte eerbetoon aan muzikale talenten en prestaties. Deze prachtige trofee is een echte eyecatcher, id..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Trofeeën met Kunststof Voet voor 1e, 2e en 3e PlaatsOp zoek naar een prachtige beloning om de winnaars te eren? Onze houten trofeeën met kunststof voet zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een sportevenement, een bedrijfscompetitie of een schoolwedstrijd, deze trofe..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Paarden Trofee met Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw paardensportevenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Paarden Trofee op een Kunststof Voet is de ideale keuze om de prestaties van deelnemers te eren en te vieren. Deze trofee is niet alleen ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Padel Trofee op Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw Padel evenement? Zoek niet verder! Onze prachtige Houten Padel Trofee op een Kunststof Voet is het ideale symbool van succes en erkenning voor jouw kampioenen.Deze schitterende trofee heeft een formaat v..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Schaaktrofee op Kunststof VoetBen je op zoek naar een unieke en prachtige trofee om de winnaars van jouw schaakevenement te eren? Zoek niet verder! Onze houten schaaktrofee op een stevige kunststof voet is het perfecte eerbetoon aan de vaardigheid en intelligentie van je kampioenen.Deze schaa..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Tennis Trofee op Kunststof Voet..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Houten Voetbaltrofee met Kunststof VoetOp zoek naar de perfecte beloning voor de winnaars van jouw sportevenement? Zoek niet verder! Onze Houten Voetbaltrofee met Kunststof Voet is een prachtige keuze om prestaties te eren en onvergetelijke momenten te vieren.Deze elegante trofee is een meesterwerk ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11